Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39 EUR 🚚

Αποστολή παραγγελίας

Παράδοση στο Χώρο σας με Courier

Η Fs Direct Hellas συνεργάζεται με αξιόπιστες και εδραιωμένες στον κλάδο τους εταιρείες. Σε συνέχεια αυτής της φιλοσοφίας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την εταιρεία Acs αποκλειστικά για την παράδοση παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.
 
Η αποστολή παραγγελιών άνω των 39ευρώ γίνεται δωρεάν με εξαίρεση τις απομακρυσμένες περιοχές, όπως αυτές χαρακτηρίζονται από τη συνεργαζόμενη courier (πατήστε εδώ για να δείτε τον κατάλογο με τις αποκρυσμένες περιοχές). Η αντικαταβολή είναι έξτρα υπηρεσία και χρεώνεται πάντα με το ποσό του 1.00 ευρώ σε όλη την Ελλάδα (και σε κοντινές και σε απομακρυσμένες περιοχές).
 
Η αποστολή παραγγελιών κάτω των 39ευρώ έχει χρέωση ανάλογα με τα κιλά αποστολής και μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα.
 
 
 
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39ΕΥΡΩ (Ανεξαρτήτως βάρους)  Αττική  Υπόλοιπη Ελλάδα  Απομακρυσμένες περιοχές/Νησιά
Acs Δωρεάν Μεταφορά   Δωρεάν Μεταφορά Δείτε τις χρεώσεις παρακάτω
       
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ 39ΕΥΡΩ  Αττική  Υπόλοιπη Ελλάδα  Απομακρυσμένες περιοχές
 Για παραγγελίες 0-9kg      
Acs 3.06ευρώ 4.95ευρώ 6 ευρώ
Για παραγγελίες 9.01kg και πάνω      
Acs 5.44ευρώ 8.80ευρώ 9 ευρώ
       
 
Επεξεργασία παραγγελίας:
Ο χρόνος επεξεργασίας των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες μέρες. Οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 12.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται και φεύγουν την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τις 12.00 και μετά επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη. Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται μετά τις 12.00 την Παρασκευή καθώς και Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.
 
 
Χρονικό περιθώριο παραλαβής παραγγελίας
Οι παραγγελίες που λαμβάνει η εταιρεία courier, παραδίδονται σπίτι σας σε διάστημα δύο-πέντε ημερών από την ημέρα που θα κάνετε την παραγγελία. 
 
*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρία Ταχυμεταφορών και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (περίοδοι με μεγάλη εμπορική κίνηση, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ανωτέρα βία).
 
** Καμία παραγγελία δεν παραδίδεται Σάββατο.