Αποστολή παραγγελίας

Παράδοση στο Χώρο σας με Courier

Η Fs Direct Hellas συνεργάζεται με αξιόπιστες και εδραιωμένες στον κλάδο τους εταιρείες. Σε συνέχεια αυτής της φιλοσοφίας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την εταιρεία Acs αποκλειστικά για την παράδοση παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.
 
Η αποστολή παραγγελιών άνω των 39ευρώ γίνεται δωρεάν με εξαίρεση τις απομακρυσμένες περιοχές, όπως αυτές χαρακτηρίζονται από τη συνεργαζόμενη courier (πατήστε εδώ για να δείτε τον κατάλογο με τις αποκρυσμένες περιοχές). Η αντικαταβολή είναι έξτρα υπηρεσία και χρεώνεται πάντα με το ποσό του 1.00 ευρώ σε όλη την Ελλάδα (και σε κοντινές και σε απομακρυσμένες περιοχές).
 
Η αποστολή παραγγελιών κάτω των 39ευρώ έχει χρέωση ανάλογα με τα κιλά αποστολής και μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα.
 
 
 
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39ΕΥΡΩ (Ανεξαρτήτως βάρους)  Αττική  Υπόλοιπη Ελλάδα  Απομακρυσμένες περιοχές/Νησιά
Acs Δωρεάν Μεταφορά   Δωρεάν Μεταφορά Δείτε τις χρεώσεις παρακάτω
       
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ 39ΕΥΡΩ  Αττική  Υπόλοιπη Ελλάδα  Απομακρυσμένες περιοχές
 Για παραγγελίες 0-9kg      
Acs 3.50ευρώ 3.50ευρώ 3.50 ευρώ
Για παραγγελίες 9.01kg και πάνω      
Acs 3.50ευρώ 3.50ευρώ 3.50 ευρώ
       
 
Επεξεργασία παραγγελίας:
Ο χρόνος επεξεργασίας των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες μέρες. Οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 12.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται και φεύγουν την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τις 12.00 και μετά επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη. Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται μετά τις 12.00 την Παρασκευή καθώς και Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.
 
 
Χρονικό περιθώριο παραλαβής παραγγελίας
Οι παραγγελίες που λαμβάνει η εταιρεία courier, παραδίδονται σπίτι σας σε διάστημα δύο-πέντε ημερών από την ημέρα που θα κάνετε την παραγγελία. Τα σχόλια για συγκεκριμένες ώρες παράδοσης προς την εταιρεία ταχυμεταφορών δεν είναι δεσμευτικά, παρόλο που γίνεται προσπάθεια να ικανοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 
*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρία Ταχυμεταφορών και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (περίοδοι με μεγάλη εμπορική κίνηση, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ανωτέρα βία).
 
** Καμία παραγγελία δεν παραδίδεται Σάββατο.
E-Yup: Τι λένε για εμάς
Βασιλική Μπαντή

Άμεση εξυπηρέτηση την επόμενη κιόλας μέρα. Πολύ προσεγμένες συσκευασίες. Άψογο site μπράβο.

E-Yup: Τι λένε για εμάς
Aleksia Trixa

Πολύ ευχαριστημένη. Τέλειες πάνες με όμορφα σχεδιάκια, καλές τιμές και τα δέματα έρχονται πάρα πολύ γρήγορα!!!

E-Yup: Τι λένε για εμάς
Ntiana Konstantina

Αγόρασα πάνες για το μικρό μου!Υπεροχη ποιότητα! Τρελάθηκα με τα σχέδια των trusted trends σαν αυθεντική χαζομάμα!!Ομορφες κ ποιοτικές και μια alternative επιλογή! 😉

About us

About us

Μας ενθουσιάζει η διαφορετικότητα του κάθε παιδιού. Οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε, και να του δίνουμε τις ευκαιρίες και την άνεση ώστε να εξελιχθεί σύμφωνα με αυτήν.

Το δικό σου παιδί έχει μοναδικό χαρακτήρα, και κλίση προς εκείνα τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες που το εκφράζουν περισσότερο. Στόχος του E-YUP είναι να του παρέχει τα πάντα, και να ικανοποιεί τις δικές του, ξεχωριστές ανάγκες και προτιμήσεις.

Μάθε περισσότερα για εμάς