Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αποστέλλοντας μας e-mail στο customercare@e-yup.com γράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας και την ημερομηνία που καταχωρήσατε την συγκεκριμένη παραγγελία.Η ακύρωση μπορεί να ισχύσει μέσα σε διάστημα 1 ώρας από την καταχώρηση και όχι μεγαλύτερο. Επίσης, αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε και τηλεφωνικά στο 2105579865 9:00πμ-12:00μμ της επόμενης ημέρας της παραγγελίας σας, εφόσον αυτή καταχωρηθεί από τις 16.00 και μετά.

Ο μοναδικός λόγος που μπορούμε εμείς να ακυρώσουμε την παραγγελία σας είναι όταν σε περίπτωση που έχετε επιλέξει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η συναλλαγή δεν έχει πραγματοποιηθεί εντός τριών ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας.

E-Yup: Τι λένε για εμάς
Βασιλική Μπαντή

Άμεση εξυπηρέτηση την επόμενη κιόλας μέρα. Πολύ προσεγμένες συσκευασίες. Άψογο site μπράβο.

E-Yup: Τι λένε για εμάς
Aleksia Trixa

Πολύ ευχαριστημένη. Τέλειες πάνες με όμορφα σχεδιάκια, καλές τιμές και τα δέματα έρχονται πάρα πολύ γρήγορα!!!

E-Yup: Τι λένε για εμάς
Ntiana Konstantina

Αγόρασα πάνες για το μικρό μου!Υπεροχη ποιότητα! Τρελάθηκα με τα σχέδια των trusted trends σαν αυθεντική χαζομάμα!!Ομορφες κ ποιοτικές και μια alternative επιλογή! 😉

About us

About us

Μας ενθουσιάζει η διαφορετικότητα του κάθε παιδιού. Οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε, και να του δίνουμε τις ευκαιρίες και την άνεση ώστε να εξελιχθεί σύμφωνα με αυτήν.

Το δικό σου παιδί έχει μοναδικό χαρακτήρα, και κλίση προς εκείνα τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες που το εκφράζουν περισσότερο. Στόχος του E-YUP είναι να του παρέχει τα πάντα, και να ικανοποιεί τις δικές του, ξεχωριστές ανάγκες και προτιμήσεις.

Μάθε περισσότερα για εμάς