Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την χρονική στιγμή παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σας. Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 1,00 €.

Με PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal ώστε έπειτα να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο www.e-yup.com.

Για να διαγράψετε την συναίνεση σας για μελλοντικές αγορές του Paypal στην εφαρμογή "Quick Cart by e-yup", κάντε log in στο Paypal λογαριασμό σας στο https://www.paypal.com/, και πηγαίνετε στο My settings> For the Log In with PayPal setting και click Change and remove the mobile app από την λίστα.

 

Με κατάθεση σε τράπεζα

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με με email στο customercare@e-yup.com. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε την παραγγελία σας. Μην αμελήσετε να γράψετε την ένδειξη e-shop και τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

Τράπεζα

Λογαριασμός

IBAN

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5054-072016-638

GR9001720540005054072016638

Δικαιούχος: FS DIRECT HELLAS A.E.

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία σας θα προχωρήσουμε σε ακύρωση.